Selecteer een pagina

Events

Cash Flow Forecasting en scenario modellen in OneStream XF

Dit is de tijd van het jaar waarin je waarschijnlijk de prognose van de resultatenrekening van je bedrijf voor het jaar 2020 hebt bijgewerkt. Maar markten en economieën zijn onvoorspelbaarder dan ooit, en liquiditeit is cruciaal om de continuïteit van je bedrijf te kunnen waarborgen.

Daarom hebben de planning experts van Satriun een Cash Flow Forecasting app voor OneStream XF ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig de prognose van de resultatenrekening kunt modelleren en doorrekenen naar kasstromen en de balans. Het is nu eenvoudiger dan ooit om de toekomstige financieringsbehoefte van je bedrijf te bepalen! Neem deel aan dit webinar om onze Cash Flow Forecasting app in actie te zien.

Wat je kunt leren door deel te nemen aan dit webinar?

  • Hoe op een slimme manier drivers en relaties te modelleren waarmee de impact op kasstromen en balans kan worden doorgerekend.
  • Hoe besluiten rond het betalingsmoment van bonussen, vakantiegeld, BTW en vennootschapsbelasting het verschil kunnen maken voor de continuïteit van je bedrijf.
  • Waarom balansprognoses cruciaal zijn en hoe deze je helpen de ontwikkeling van de netto schuldpositie te bepalen.
  • Hoe onze Cash Flow Forecasting app je zal helpen de financieringsbehoefte gedurende het jaar te bepalen.
  • Welke rapporten en dashboards je tot je beschikking hebt om de verschillende scenario modellen voor kasstromen en balans te beoordelen.

 

Je hebt ons webinar gemist!

Herhaling zien?

30.03.2020 00:00

Cash Flow Forecasting en scenario modellen in OneStream XF

Contact
Share This