Selecteer een pagina

Events

Demo CCH Tagetik in 30 minuten

CCH Tagetik is één van de leidende Corporate Performance Management oplossingen voor de CFO en zijn team. CCH Tagetik brengt verschillende plannings- en rapportageprocessen in één applicatie samen, waardoor meer grip op financiële data, efficiëntere processen, minder risico’s en minder fouten worden gerealiseerd. Daardoor blijft meer tijd over voor analyse van de data en een betere sturing van de organisatie.

CCH Tagetik is zowel on-premise als in de cloud te implementeren en past daardoor in elk IT-landschap. CCH Tagetik is daarnaast een open platform waarmee een krachtige integratie met het grootboek, Excel, Power BI en CXO Software kan worden opgezet.

Wil jij weten of CCH Tagetik de oplossing biedt voor jullie CPM omgeving? Wij bieden je de mogelijkheid om een 1-op-1 demo in te plannen met Michiel Lelsz onze lead CCH Tagetik consultant. Michiel neemt je in vogelvlucht mee langs de mogelijkheden die CCH Tagetik biedt.

De onderwerpen die Michiel sowieso behandelt zijn:

  • Rapportage en dashboarding
  • Procesbeheersing en workflows
  • Intercompany reconciliaties
  • ETL en data integratie

 

Heb jij specifiekere vragen? Stuur direct een mail naar Michiel of vul het formulier even in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Neem contact op met Michiel via michiel.lelsz@satriun.com

 

Wil jij in een demo van 30 minuten zien wat CCH Tagetik kan?

Vraag direct de demo aan!

29.11.2020 08:15

Demo CCH Tagetik in 30 minuten

Vraag nu aan!
Share This