Satriun Group is partner op CFO Day België

Dit jaar voor het eerst op Belgische grond; CFO Day 2018

Wij zijn dit jaar partner op deze eerste editie. Samen met AGFA zullen wij een sessie presenteren: “De lat telkens een stukje hoger bij Agfa-Gevaert”

Op 22 maart 2018 vindt de eerste Belgische editie plaats van CFO Day. Het event waar u samen met toonaangevende experts de uitdaging aan gaat om in dit kennis- en informatie tijdperk meer uit uw organisatie, medewerkers en omgeving te halen. Satriun Group is partner van dit prachtige event en zal samen met Chantal Luyts (Hoofd Corporate Controlling & Accounting bij Agfa-Gevaert) een sessie organiseren.

De lat telkens een stukje hoger bij Agfa-Gevaert

Hoor hoe Chantal Luyts, Hoofd Corporate Controlling & Accounting bij Agfa-Gevaert, de implementatie van een nieuw consolidatie- en rapportagesysteem heeft aangegrepen om haar rol als financieel kenniscentrum van de organisatie te versterken en vervullen. Chantal deelt hoe ze met deze transformatie verantwoordelijkheden explicieter in de organisatie heeft neergelegd en daarmee naar medewerkers meer verantwoordelijkheid delegeert. Chantal geeft weer hoe de organisatie hierdoor sneller kan leren uit de dagelijkse praktijk en korter op de bal kan spelen. Wat zijn de uitdagingen bij het doorvoeren van een dergelijke transformatie en welk leervermogen vraagt dit van de organisatie?

Wilt u ook aanwezig zijn op dit event? Schrijf u dan nu in!

 

Share This